ÇOCUKLAR 21. YÜZYILIN YETERLİLİK VE YETKİNLİKLERİ İLE DONANIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Temmuz 2024

Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Yaz Kampı: Kartal'da Çocuklar İçin İnovasyon ve Yaratıcılık Dolu Bir Yaz

Kartal Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından hayata geçirilen Makina Hangar-Kartal Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi, yaz boyunca düzenlenen yaz kampı ile çocukları 21. yüzyılın yeterlilik ve yetkinlikleri ile buluşturuyor. Kartal Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri İstanbul Şubesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, Veli-Der (Öğrenci Veli Derneği) ve FESTO işbirliği ile gerçekleştirilen yaz kampında çocuklar, teknoloji dünyasına unutulmaz bir yolculuk yapıyorlar.

Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Yaz Kampı kapsamında, Temmuz ve Ağustos aylarında iki grup halinde düzenlenen kampta öğrencilere; Robotik Kodlama, 3D Tasarım ve Üretim, Oyun Tasarımı ve Programlama, Yapay Zeka ve Biyonik Robotlar konularında atölye çalışmaları yapılıyor.

Bu yaz okulu programı, çocukların bilim ve mühendislik alanlarına olan ilgisini artırmayı ve geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirmeyi hedefliyor. Katılımcılar, deneyimli eğitmenler eşliğinde interaktif bir öğrenme ortamında bulunacak ve pratik beceriler kazanacaklar. Çocuklar, bu yaz kampında bilim ve teknolojiye dair keşifler yaparken, aynı zamanda geleceğin dünyasına hazırlanma fırsatı bulacaklar.