MMO ANKARA ŞUBE MENTÖRLÜK ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Aralık 2020

Deneyimli meslektaşlarımızla mesleğe ve iş hayatına yeni atılacak olan meslektaşlarımız arasındaki dayanışmayı oluşturmak amacıyla başlatılan Mentörlük projesinin ilk toplantısı 13 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Projenin ana hedefi, meslek hayatında yeni olan ya da henüz öğrenci olan arkadaşlarımızın, meslek yaşamına dair merak ettikleri tüm soru ve sorunları tecrübeli meslektaşlarımızla konuşabilecekleri ve onlarla fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir ortam yaratabilmek. Bu sayede deneyimli meslektaşlarımızın genç meslektaşlarımıza kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek olan bilgi, deneyim ve kaynakları aktarmaları sağlanacaktır.

Mentörlük Projesi çerçevesinde yapılan ilk toplantıya MMO Yönetim Kurlu Başkan Vekili A. Selçuk Soylu, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Alp Yılmaz, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldırım, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Canlı, Ramazan Arslan, İzzet Seferbeyoğlu, MMO Ankara Şube teknik görevlileri Serpil Taburoğlu ve Anıl Yıldız ile Aytekin Çakır, İlker Ergün, Defne Kıran, Candaş URUNGA, Alper UYANIK ve Çiğdem SEZER katıldılar.